استخدام کارشناس بهداشت حرفه ای بصورت شرکتی

۱۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۴ کد : ۵۵۲ اخبار و رویدادها
استخدام کارشناس بهداشت حرفه ای بصورت شرکتی
استخدام کارشناس بهداشت حرفه ای بصورت شرکتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل در نظر دارد یک  نفر نیرو برای خدمت در دانشکده بهداشت در رشته بهداشت حرفه ای  مقطع کارشناسی بصورت شرکتی استخدام نماید. متقاضیان میتوانند در روز چهارشنبه 96/03/17 ساعت 8 صبح با در دست داشتن مدارک  ذیل به دانشکده بهداشت مراجعه نمایند. مدارک دال بر بومی بودن اصل مدرک تحصیلی به همراه کپی اصل شناسنامه به همراه تصویر تمام صفحات آن اصل کارت ملی به همراه تصویرآن اصل پایان طرح به همراه تصویرآن (درصورت اجباری بودن طرح) اصل کارت پایان خدمت ویا معافیت به همراه تصویرآن (برادران)

کلید واژه ها: استخدام