استخدام به صورت شرکتی کارشناس علوم تغزیه و بهداشت محیط در دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۷ کد : ۵۵۴ اخبار و رویدادها
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل در نظر دارد برای تکمیل کادر کارشناسی خود یک نفر کارشناس علوم تغذیه و یک نفر کارشناس مهندسی بهداشت محیط از طریق مصاحبه در قالب شرکتی جذب نماید. واجدین شرایط به همراه مدارک شناسایی ،تحصیلی ، سوابق کاری ، علمی و پژوهشی در ساعت ۱۲ روز یکشنبه ۲۱خرداد۹۶ جهت مصاحبه به دانشکده بهداشت واقع در خیابان شهید رجایی مراجعه نمایند.

دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل در نظر دارد برای تکمیل کادر کارشناسی خود یک نفر کارشناس علوم تغذیه و یک نفر کارشناس مهندسی بهداشت محیط از طریق مصاحبه در قالب شرکتی جذب نماید. واجدین شرایط به همراه مدارک شناسایی ،تحصیلی ، سوابق کاری ، علمی و پژوهشی در ساعت 12 روز یکشنبه 21خرداد96 جهت مصاحبه به دانشکده بهداشت واقع در خیابان شهید رجایی مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: استخدامی استخدام