گام های نهایی دانشگاه علوم پزشکی زابل تا اتمام ساختمان های جدید خانه های بهداشت فرسوده در شمال استان/ یک خانه بهداشت دیگر در روستای حاج حلیم خان شهرستان نیمروز افتتاح شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۸ کد : ۵۵۹۵ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ در دومین روز از هفته سلامت با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل، مهندس امینی راد سرپرست فرمانداری شهرستان نیمروز ، دکتر میر سرپرست شبکه بهداشت و درمان و شورای اداری شهرستان نیمروز ،عیسی خان اهدا کننده زمین ، مهندس محمدی مسئول دفتر فنی و اهالی روستا ، ساختمان جدید خانه بهداشت روستای حاج حلیم خان افتتاح و به بهره برداری رسید.

دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در حاشیه افتتاح این مراسم گفت: این خانه بهداشت با جمعیت تحت پوشش ۵۵۹ نفر ، ۱۱۲ خانوار و ۶ روستای قمر با ۱۰۰ متر مربع زیر بنا و با اعتبار 800 میلیون تومان از محل اعتبارات محرومیت زدایی به بهره برداری رسید.

وی افزود: در سال های اخیر یکی از مهمترین الویت های دانشگاه علوم پزشکی زابل خدمت در مناطق محروم تر منطقه سیستان بوده است که به لطف خدا و دعای خیر مردم هر چند روز یک بار یک افتتاح در این مناطق داریم.

دکتر میرزایی از خیر نیک اندیش که زمین جهت ساخت این خانه بهداشت اهدا نمود تشکر و قدردانی کرد که با این عمل خیرخواهانه خود گامی در ارتقای سلامت مردم روستا برداشته است.

دکتر میرزایی تصریح کرد: بر این باور هستیم که مردم سیستان لایق بهترین ها هستند و لذا خدمات نظام را در بالاترین سطح در این مناطق انجام خواهیم داد.

مهندس امینی راد سرپرست فرمانداری شهرستان نیمروز از خدمات دانشگاه علوم پزشکی زابل جهت ارتقای شاخص های توسعه سلامت تقدیر و تشکر نمود.