موفقیت دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زابل / کسب مقام دوم مرحله سراسری بخش معارفی سرکار خانم فاطمه ترکی زاده دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۰ کد : ۵۶۰۵ اخبار و رویدادها

هر کس قرآن را تلاوت کند در حالی که جوانی مومن باشد قرآن با گوشت و خون او آمیخته می­گردد. امام صادق علیه السلام

دانشجوی گرامی سرکار خانم فاطمه ترکی زاده

خدا را شاکریم که رشحات نورانی دریای پر برکت قرآن شامل حالمان شد. و تقدیر خداوند بر این تعلق یافت، که درجهت تعمیم و تعمیق فرهنگ قرآنی تلاشی هرچند ناچیز نمائیم.نظر به اینکه سرکار عالی توفیق داشته اید با حضور ارزنده خود در مسابقات بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی شرکت نمایید و کسب مقام دوم در مرحله سراسری رشته ترجمه و تفسیر قرآن کریم بخش معارفی ، بر خود لازم می دانیم بابت حضور سبزتان تبریک گفته و آرزوی توفیقات روزافزون شما را در احیاء بصیرت و معرفت قرآنی درسایه الطاف بی دریغ الهی مسئلت داریم .

معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زابل