درخشش تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند در مسابقات جام سلامت

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۹ کد : ۵۶۴۰ اخبار و رویدادها
درخشش تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند در مسابقات جام سلامت

تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند با ارائه بازیهای هماهنگ و بدون نقص قهرمان مسابقات جام سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل شد .

مورخ ۳۱ اردیبهشت ماه جاری این تیم در مسابقه نهایی توانست با اقتدار تیم شبکه بهداشت و درمان زهک را در سه ست پیاپی شکست دهد و عنوان قهرمانی را از آن خود کند . تیم شبکه زهک نیز مقام دوم را کسب نمود.

تیم والیبال بیمارستان امام خمینی (ره) نیز با نتیجه ۳ بر ۲ تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان هامون را مغلوب کرد و به مقام سوم دست یافت.

مدیر پشتیبانی دانشگاه و مدیران شبکه بهداشت و درمان زهک و هیرمند و جمعی از کارکنان، تماشاگر بازی رده بندی و فینال بودند.

مسابقات والیبال جام سلامت توسط تربیت بدنی دانشگاه با حضور ۸ تیم از بخش های مختلف دانشگاه علوم پزشکی زابل در هفته سلامت۱۴۰۲ آغار شده بود .