خیز بلند دانشگاه علوم پزشکی زابل برای ارتقا اماکن خدمات دهی عرصه سلامت / یک اورژانس ۱۱۵ دیگر هم افتتاح شد

۲۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۲ کد : ۵۶۷۶ اخبار و رویدادها
خیز بلند دانشگاه علوم پزشکی زابل برای ارتقا  اماکن خدمات دهی عرصه سلامت  / یک اورژانس ۱۱۵ دیگر هم افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ ساختمان جدید پایگاه اورژانس ۱۱۵ شماره ۳ شهری زابل ۲۲ خردادماه ۱۴۰۲ با حضور مهندس ملاشاهی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان زابل، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل، دکتر آبیلی نژاد معاون درمان ، خانم معین افشار معاون فرمانداری زابل ، محمدی رئیس دفتر فنی و محمد خلیلی رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی زابل افتتاح شد.

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در حاشیه این افتتاح گفت: پایگاه های اورژانس ۱۱۵ نقش بسزایی در سلامت افراد هنگام حوادث بخصوص تصادفات شهری و جاده ای دارند که در منطقه سیستان خوشبختانه در کوتاه ترین زمان ممکن بر بالین مصدومان حاضر می شوند.

وی افزود: این پایگاه اورژانس ۱۱۵ در مساحت ۱۰۰ متر مربع با کمک خیر سلامت احداث و به بهره برداری رسید.

دکتر میرزایی همچنین بیان کرد: پایگاه( شماره ۴) ۱۱۵ شهری زابل نیز در خیابان جام جم پس از تخصیص اعتبار مورد ساخت قرار خواهد گرفت.

مهندس ملاشاهی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان زابل نیز ضمن تقدیر از زحمات خیرین عرصه سلامت گفت: از زحمات کارکنان بهداشت و درمان در منطقه سیستان کمال تقدیر و تشکر را داریم.

#پنجمین افتتاح دانشگاه علوم پزشکی زابل در سال ۱۴۰۲