درخشش دو تکنیسین اورژانس زابل؛ آموزش مباحث مهم اورژانس پیش بیمارستانی توسط تکنیسین های برتر سیستانی

۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۰ کد : ۵۶۸۱ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دوره تربیت مربی آموزشی PHCLSوTELE Triage با حضور معاون آموزش سازمان اورژانس کشور، مدرسین سازمان و اساتید کشوری به میزبانی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

در این دوره مهران پودینه و جعفر بارانی پور کارشناسان فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل موفق به کسب مدرک مربی گری آموزش مباحث اورژانس پیش بیمارستانی سازمان اورژانس کشور شدند ،این مربیان هم اکنون می‌توانند برای سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور دوره phcls را برگزار کنند.

قابل ذکر است افراد مذکور در اسفندماه سال ۱۴۰۱ موفق به کسب رتبه دوم و سوم دوره "حمایت پیشرفته قلبی با رویکرد پیش بیمارستانی ) در بین پزشکان و کارشناسان اورژانس سراسر کشور شدند.