پیام تبریک دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار

۱۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۰ کد : ۵۸۴۸ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۷ مردادماه روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و فعالان این حوزه تبریک گفت.

روز خبرنگار و سالروز شهید صارمی فرصت مغتنمی است تا از خبرنگاران صدیق که باوجدان بیدار امین مردم هستند و نقشی بی‌بدیل در رشد و توسعۀ میهن عزیزمان دارند قدردانی کرد.

بی تردید خبرنگاران همواره در راه حقیقت و رسالت خطیر و سترگ آگاهی بخشی به مردم بویژه اطلاع رسانی اثر بخش از حوزه سلامت و بهداشت و درمان نقش مهمی را ایفا می کنند.

اینجانب این روز شکوهمند را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از تلاش های ارزشمند فعالان این حوزه در عرصه انعکاس و اطلاع رسانی اخبار سلامت و سایر اخبار استان و به ویژه سیستان قدردانی می نمایم.