اعزام کاروان اورژانس زابل جهت خدمات دهی به زائران مراسم اربعین حسینی در ریمدان / مرز پاکستان

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۷ کد : ۵۸۶۳ اخبار و رویدادها
اعزام  کاروان اورژانس زابل جهت خدمات دهی به  زائران مراسم اربعین حسینی در ریمدان / مرز پاکستان

به گزارش روابط عمومی اورژانس زابل،محمد خلیلی سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه گفت: آئین بدرقه کاروان اعزامی اورژانس زابل برگزار شد.

در این اعزام ۱دستگاه آمبولانس ، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس با تجهیزات کامل پزشکی به همراه ۶ نفر از کارشناسان عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی زابل جهت ارائه اقدامات درمانی به زائرین ابا عبدالله الحسین (ع) به منطقه مرزی ریمدان واقع در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اعزام شدند.

وی افزود: تیم مذکور از امروز طی ابلاغیه سازمان اورژانس کشور با هدف خدمت رسانی به زائرین عبوری از منطقه مرزی ریمدان تا پایان مراسم اربعین مستقر می باشند.

محمد خلیلی خاطر نشان کرد: خودروی ارتباطات اورژانس زابل به همراه ۳ نفر از کارشناسان مرکز از ۲۴ مرداد ماه در مرز خسروی مستقر شده اند و تا مراسم اربعین حسینی با هدف پوشش رادیویی و برقراری ارتباط بین تیم های امدادی استقرار دارند .