نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از اصحاب رسانه

۱۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۰ کد : ۵۸۶۴ اخبار و رویدادها
نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از اصحاب رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ ظهر امروز نشست خبری دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با اصحاب رسانه برگزار شد.

این نشست باهدف تقدیر از زحمات خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد.

دکتر میرزائی در این جلسه ضمن تقدیر از زحمات خبرنگاران، رسالت آنها را با توجه به شرایط جوی و خشکسالی در سیستان بسیار جدی دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل همچنین به بیان دستاوردهای سفر وزیر بهداشت و درمان به منطقه سیستان پرداخت و گفت: با توجه به حضور ایشان در منطقه سیستان بخش مهمی از کمبودات و مشکلات حوزه بهداشت و درمان با وی در میان گذاشته و قول تخصیص منابع نیز داده شده است.

دکتر میرزایی همچنین به حوزه غذا و دارو اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در سال های اخیر انبار دارویی زابل در موقعیت مناسبی قرار دارد و کمبود دارو در این حوزه حس نشده است مگر در مواردی که در بعصی از فصول سال به علت مصارف بیشتر در سطح کشور نیز کمبود ممکن است به صورت مقطعی اتفاق بیافتد .

وی همچنین گفت: خوشبختانه با تدابیر شدید نظارتی بر داروخانه ها به طور جدی از قاچاق و دپو دارو های تقاضا بالا جلوگیری می شود.