به زودی موسسه حمایت از کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی (محکم ) در زابل افتتاح می شود

۱۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۸:۱۰ کد : ۵۹ اخبار و رویدادها
نشستی در مورخ 10/8/95 با حضور مهندس طاهری رییس هیات امناء موسسه حمایت از کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی و رییس مجمع استانداران کشور ، دکتر دلشاد مدیر عامل موسسه فوق ، ، دکتر لطیفی عضو هیات امناء موسسه ، حجت الاسلام والمسلمین کیخا امام جمعه شهرستان زابل ، مهندس ناظری فرماندار ، دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دکتر میری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، حجت الاسلام والمسلمین میری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، جمعی از خیرین سلامت منطقه سیستان در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزارشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت امام حسین (ع) و یاران با وفایش ، به مهمانان خیر مقدم گفت . وی در ادامه اظهار داشت : با اندیشه وزیر بهداشت و درمان حضور خیرین در بخش سلامت چشمگیر بوده و ایجاد بستر لازم برای مشارکت مردم در حوزه سلامت در همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور ایجاد شد

دکتر نصیری ادامه داد : دولت به تنهایی نمی تواند تمامی مشکلات و به ویژه حوزه مهم سلامت را حل کند و مشارکت خیرین را می طلبد .

سازمان مردم نهاد (سمن ) از جمله سازمانهای مردم نهاد تاثیر گزاری است که توانسته کمک های خوبی به بیماران نماید .

این سازمان مردمی با جلسه ای که در وزارت بهداشت برگزار شد با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ارتباط بر قرار نمود و امروز میزبان بزرگوارانی هستیم که جهت افتتاح سازمان حمایت از کودکان با ناهنجاری های مادرزادی (محکم ) در شهر زابل تبادل نظر شود . دکتر نصیری ابراز کرد : یک باب ساختمان که توسط یک خیر به دانشگاه اهداء شده است به این سازمان جهت راه اندازی داده می شود  و امیدواریم سایر سمن های بخش سلامت به زودی افتتاح شود و آماده هر گونه کمک به این موسسه هستیم تا به مردم محروم منطقه یاری رسانده شود .

مهندس طاهری رییس هیات امناء حمایت از کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی (محکم) نیز از حمایت های وزیر تشکر کرد

وی افزود : جلساتی با دکتر هاشمی و دکتر ایازی انجام شد که اولویت را استان سیستان و بلوچستان اعلام نمودند و اکنون ما در اینجا آمدیم تا آنچه از دستمان بر می آید با همکاری مسوولان محلی و مردم برای نوزادان نیازمند انجام دهیم .

دکتر دلشاد مدیر عامل موسسه مذکور ابراز داشت : دین اسلام  و مکتب ما به ما یاد داده با هم همکاری داشته باشیم و به نیازمندان کمک کنیم .در ایران سازمانها و گروه های زیادی کارهای نیک و خیریه انجام می دهند که اکثرا سازمان یافته نیست

موسسه حمایت از کودکان با ناهنجاری های مادرزادی در سال 1384 به همت چند پزشک و خیر شروع به کار کرد .

بعضی از نوزادان دارای نقایص مادرزادی هستند که گاهی چند نوع بیماری همراه این کودکان است لذا این موسسه در سطح کشور به نوزادانی که نیاز به کمک هستند یاری می دهد .

وی اضافه کرد : با افتتاح این موسسه در زابل از طریق معرفی نامه نوزادانی که ناهنجاری مادرزادی دارند تحت پوشش قرار می گیرند . موسسه دور از بروکراسی اداری و بدون اتلاف وقت ، حمایت و رسالت خود را انجام می دهد .

دکتر دلشاد از طریق پاورپوینت کمک های این موسسه را در سراسر کشور به کودکان با انواع بیماریها توضیح داده و به بیان بیماریهای تحت پوشش پرداخت .

وی امام جمعه شهرستان زابل را به عنوان رییس هیات امناء موسسه در زابل ، فرماندار به عنوان نایب ریس و ریس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان دبیر اعلام کرد که اعضای هیات امناء نیز باید انتخاب و کار شروع شود .

امام جمعه شهرستان زابل هم با تشکر از حضور مهمانان کار آنها را ستود و به بیان قدمت ، نام آوران ، ولایتمداری مردم سیستان پرداخت .

مهندس ناظری فرماندار شهرستان مذکور به بیان مشکلات و محرومیت منطقه سیستان اشاره کرد و عمق محرومیت منطقه سیستان  از یک سو و خشکسالی چندین ساله و انسداد مرز از سوی دیگر موجب رنج بیشتر مردم شده است که با توجه به کمک های فراوان نظام مقدس جمهوری اسلامی باز هم نیازمند یاری و نگاه ویژه هستیم که خیرین در این راستا نقش پر رنگی می توانند داشته باشند .

دکتر میری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از حضور خیرین و بانیان امر خیر به استان تشکر کرد و اشاره ای به قبل از انقلاب و  وضعیت بسیار بد بهداشتی و نبودن حتی یک پزشک ایرانی در شهرستان کرد وی با بیان برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی که موجب شد بیمارستانهای متعددی در استان ایجاد شود و پزشکان زبده و متخصص نیز آموزش یابند ، قدردانی کرد . نامبرده وجود سه دانشگاه علوم پزشکی در استان را یک نعمت بزرگ در مسیر سلامتی مردم و توجه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به محرومین دانست .

تقدیر از خیرین سلامت سیستانی

بازدید از بیمارستان خیریه الزهرا (س)

بازدید از بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) از سایر برنامه های دکتر دلشاد و همراهان بود .

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل