حضور تیم پایش وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی زابل/بازدید از حوزه های مختلف معاونت توسعه

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۸ کد : ۵۹۶۳ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ تیم پایش وزارت بهداشت طی دو روز ۲۰ الی ۲۱ شهروزرماه با حضور در دانشگاه علوم پزشکی زابل از حوزه های مختلف حوزه پشتیبانی معاونت توسعه بازدید به عمل آورد.

بازدید از واحد های تدارکات، انبارها ، خدمات عمومی، کارگزینی ، امور قراردادها ، مناقصه ها در ستاد مرکزی و همچنین بخشهای پشتیباتی و انبار دارویی بیمارستان امیرالمؤمنین علی علیه السلام زابل و خدمات معاونت آموزشی از مهمترین برنامه های این تیم پایش در سطح دانشگاه علوم پزشکی زابل بوده است.

گفتنی است این بازدید از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جهت ارتقاء و بهبود عملکرد حوزه های مدیریت پشتیبانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شده است.

تمامی ارزیابی های تیم بازدید کننده براساس چک لیست های ارزیابی و پایش مورد بررسی قرار گرفت.

قابل ذکر است در پایان اعضای تیم پایش کشوری در جلسه ای با حضور دکتر ادیبا معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی زابل ، خانم قریب مدیر پشتیبانی و مدیران واحدهای تابعه راهکارهای اجرائی و عملیاتی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .