کاشت محصولات گیاهی ارگانیک در گلدان

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۹ کد : ۵۹۶۵ اخبار و رویدادها
کاشت محصولات گیاهی ارگانیک در گلدان

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره یک شهرستان زهک در محل کار خود، با کاشت محصولات گیاهی در گلدان و با هدف استفاده از محصولات تازه و ارگانیک در منزل ، مراجعین خود را تشویق به انجام این دست فعالیت ها نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در راستای آموزش و ترغیب جامعه برای کاشت و استفاده از محصولات گیاهی ارگانیک، کارشناس تغذیه این مرکز اقدام به کاشت محصولات گیاهی فلفل و لوبیا سبز در محل کار نمود .

وی هدف از انجام این کار را اینگونه اظهار داشت : با رعایت اصول صحیح کشت، و فراهم نمودن شرایط مناسب جهت کشت محصولات گیاهی ارگانیک، ما می توانیم لذت استفاده از این نوع محصولات را ببریم. تولید محصول ارگانیک در مقیاس کوچک به هیچ‌ عنوان کاری دشوار نیست، چرا که ما با استفاده از تجارب گذشتگان و اطلاعات کاشت محصولات خانگی، می توانیم به راحتی محصولات ارگانیک مورد نظر خودمان را در منزل و محل کار کشت کنیم .