اعلام انزجار کارکنان بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) زابل از جنایات رژیم صهیونیستی

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۷ کد : ۶۱۴۹ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل، کارکنان بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) ساعت ۱۱ امروز ۱۴۰۲/۸/۲۲ هم زمان با کادر درمانی کشور طی یک تجمع، اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در قتل عام مردم غزه و به ویژه کادر درمانی را محکوم و از ملت مظلوم فلسطین حمایت کردند.

در این تجمع حجت الاسلام والمسلمین شیخ مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن اعلام انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی، اقدامات این اشغالگران را وحشیانه دانست و گفت: کودک کشی رژیم غاصب اسرائیل و کشتار بی رحمانه مردم به خصوص کادر درمان غزه را محکوم می کنیم.

وی افزود: اقدامات جنایتگرانه رژیم اشغالگر باعث خشم آحاد مسلمانان جهان شده است، این جنایات در دنیا بی سابقه بوده است و تنها از یک رژیم شیطان صفت بر می آید.

در ادامه بیانیه ای از سوی یک پرستار قرائت شد و همچنین کادر درمان منطقه سیستان آمادگی خود برای اعزام به غزه و کمک به مردم مظلوم فلسطین را ابراز داشتند.