جلسه پویش ملی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۶ کد : ۶۲۶۴ اخبار و رویدادها
جلسه پویش ملی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد

در تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۸ با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی و مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای زهک ، هامون ، نیمروز ، هیرمند و رئیس مرکز بهداشت شهرستان زابل برگزار شد.
 در این جلسه به بررسی عملکرد اجرای پویش ملی سلامت پرداخته شد و تاکید بر استفاده از همه ظرفیت‌ها جهت پوشش بیشتر گروه هدف گردید.

قابل ذکر است از ۱۵ آبان ماه سال جاری پویش ملی سلامت با غربالگری دیابت و فشار خون بالا هم زمان با سراسر کشور در شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل آغاز شده و این پویش تا ۲۰ دی ماه سال جاری ادامه خواهد داشت ، از شهروندان سیستانی دعوت می گردد با مراجعه به مراکز جامع سلامت شهری و روستایی ، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت به طور رایگان در پویش ملی سلامت شرکت نمایند .