برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۸ کد : ۶۲۷۰ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) همراه با قرائت حدیث شریف کساء با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علم الهدی(مدعو از مشهد) با مداحی کربلایی علیرضا معین فر روز دوشنبه 27 آذر ساعت 7:30 در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار گردید.

حاج آقا علم الهدی پیرامون فضائل حضرت زهرا (س) گفت: اکثر انسانها ممکن است دارای یک بعد منحصر به فرد داشته باشند اما حضرت زهرا(س) شخصیتی دارای ابعاد مختلف است و از فضائل معنوی، سیاسی، تربیتی، علمی و... والایی برخوردار می باشد و نمونه بارز یک انسان کامل است. امام حسن عسکری(ع) درباره حضرت زهرای مرضیه(س) می فرماید: «نحْنُ حُجَجُ اللَّهِ عَلی خَلْقِهِ وَ جَدَّتُنا فاطِمَةُ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَیْنا: ما حجت‌ های خدا بر شماییم و مادر ما فاطمه علیها السلام حجت خدا بر ما (اهل بیت) است.» و این نشانی از شخصیت عظیم حضرت صدیقه کبری(س) است.