برگزاری جلسه شورای ورزش دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۷ کد : ۶۳۰۶ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه شورای ورزش دانشگاه علوم پزشکی زابل

نهم دی ماه با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه و مدیران بخش های مختلف، جلسه شورای ورزش دانشگاه برگزار شد .

در ابتدا مهدی مددی مسئول تربیت بدنی ،گزارشی از فعالیت‌های مختلف ورزشی کارکنان دانشگاه ارائه کرد . در ادامه پیشنهادات ورزشی مطرح که پس از تبادل نظر تصمیم گیری شد.

دکتر میرزایی به اهمیت ورزش در بین کارکنان پرداخت و ادامه داد : برنامه مدون ورزشی سال آینده تدوین شود و در آن به گسترش ورزش بین همه همکاران توجه شود.

رئیس دانشگاه افزود : در ایام دهه مبارک فجر و همچنین هفته سلامت مسابقات ورزشی کارکنان برگزار گردد.

وی اضافه کرد ؛ به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز زن همایش پیاده روی در پنج شهرستان شمال استان برگزار شود و با توجه به پویش ملی سلامت، تیم های سیار از فوریتهای پزشکی همچنین مرکز بهداشت و شبکه ها نسبت به غربالگری فشار خون بالا و دیابت نیز اقدام کنند.