دیدار و دلجویی دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با همرزم حاج قاسم سلیمانی

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۵ کد : ۶۳۱۳ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل به همراه مسئول شاهد و ایثارگران دانشگاه ، مهندس دهمرده فرماندار زهک و جمعی از جانبازان و رزمندگان دفاع مقدس از جانباز قطع نخاعی آقای میر در شهرستان زهک دیدار و دلجویی کردند.

در این دیدار دکتر میرزایی یادگاران دفاع مقدس را الگویی برای همه جامعه دانست و گفت: این عزیزان افتخارآفرینانی هستند که باید رشادتها و از جان فشانی های آنها در جامعه بازگو شود.

وی افزود: اگر امروز بتوانیم راه و رسم رزمندگان و شهدای دفاع مقدس را در پیش بگیریم هیچ مشکلی نخواهد بود که قابل حل نباشد.

در ادامه نیز به رسم یادبود با اهدای لوح تقدیری از این عزیز تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است که جانباز آقای میر همان نوجوانی در جبهه جنگ هستند که سردار سرافراز اسلام شهید سلیمانی بارها در مصاحبه های تلویزیونی از ایشان با شجاعت یاد کرده بود.