برگزاری محفل انس با قرآن کریم به یاد شهدای اخیر استان سیستان و بلوچستان

۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۳:۴۴ کد : ۶۵۷۷ اخبار و رویدادها
برگزاری محفل انس با قرآن کریم به یاد شهدای اخیر استان سیستان و بلوچستان

دفتر نهاد رهبری دانشگاه با همکاری معاونت آموزشی به یاد شهدای اخیر استان سیستان و بلوچستان محفل انس با قرآن کریم ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه روز سه شنبه 21 فروردین ماه در نمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه ، اساتید ، دانشحویان و کارکنان برگزار نمود.

حجت الاسلام و المسلمین شیخ مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه با بیان آیاتی از سوره ملک به تفسیر آیات پرداخت و گفت: شهادت اوج تعالی انسان است در اسلام ارزشمندترین و گرانبهاترین حرکت، شهادت است، شهید کسی است که با نثار جان خود درخت اسلام را آبیاری کرده و فساد را ریشه کن می کند.شهیدان، مقاومت و پویایی جامعه را تضمین می نمایند و به جامعه ظرفیت روحی می بخشند و ضعف و سستی را از بین می برند.

حاج اقا شیخ افزود : اگر خون شهیدان نبود که شجره طیبه رسالت را سیراب نماید نه از اسلام خبری بود و نه از مکتب توحید بخش الهی اثری، امنیتی که ما در خانه و جامعه داریم مدیون این شهدا هستیم.

در ادامه آیاتی از کلام الله قرآن مجید توسط اساتید و کارکنان دانشگاه تلاوت گردید.