به مناسبت دومین روز از هفته ملی سلامت؛

دیدار و گفت و گو اعضای ستاد بزرگداشت هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی زابل با امام جمعه معزز شهرستان زابل

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۴ کد : ۶۶۱۱ اخبار و رویدادها

به گزاش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ صبح امروز دوم اردیبهشت ماه سال 1403 به مناسبت دومین روز از هفته ملی سلامت، اعضای ستاد بزرگداشت هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی زابل با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مجتبی عزیزی امام جمعه محترم شهرستان زابل دیدار و گفت و گو کردند.

در این دیدار ارائه گزارش جمع بندی شده در طول یک سال اخیر و همچنین اهم برنامه های هفته سلامت پرداخته شد.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عزیزی نیز به اهمیت فرزندآوری در جامعه اشاره کرد و گفت: جوانی جمعیت و همچنین معضل حل اعتیاد از جمله مسائلی است که باید با فرهنگ سازی و تلاش مرتفع ساخت.

وی افزود: در سال جاری مهمترین مسئله ای که ما نیز دغدغه آن را داریم فرزندآوری در جامعه و همچنین حل معضل اعتیاد است.