دیدار دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل با پرسنل دانشگاه

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۵ کد : ۶۶۳۷ اخبار و رویدادها
دیدار دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل با پرسنل دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ ظهر امروز یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طی مراسمی دکتر مسعود صالحی با معاونین و پرسنل دانشگاه دیدار کرد.

در این مراسم دکتر صالحی ضمن بررسی گزارش معاونین و سایر مسئولان دانشگاه از زحمات دکتر میرزایی رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی زابل تشکر کرد و گفت: اتمام طرح های نیمه کاره و همچنین بررسی کمبودات و رفع آنها از الویت های مهم ما خواهد بود.

وی افزود: با تلاش و همت جمعی امیدوار هستیم که بتوانیم برای مردم سیستان بهترین عملکرد را به ارمغان بیاوریم چرا که رضایت مردمی بزرگترین سرمایه امروز نظام و انقلاب است

دکتر صالحی افزود : خدمت برای مردم سیستان بزرگترین افتخاری است که باید از آن به بهترین نحو استفاده کرد تا در نهایت رضایت جامعه جلب شود.

قابل ذکر است جلسه تکریم و معارفه هفته آینده با حضور معاون وزیر برگزار خواهد شد .