برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زابل با اولویت بیماری هاری مورخ ۹۶/۴/۲۵

۲۵ تیر ۱۳۹۶ | ۱۹:۳۵ کد : ۶۶۴ اخبار و رویدادها
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذائی با موضوع بیماریهای مشترک انسان و دام(با اولویت بیماری هاری) ویژه شهرداریهای شهرستان زابل ، بخشداران ، دهیاران ، شوراها مورخ ۹۶/۴/۲۵ در محل سالن اجتماعات فرمانداری ویژه شهرستان مذکور برگزار شد .
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذائی با موضوع بیماریهای مشترک انسان و دام(با اولویت بیماری هاری) ویژه شهرداریهای شهرستان زابل ، بخشداران ، دهیاران ، شوراها مورخ 96/4/25 در محل سالن اجتماعات فرمانداری ویژه شهرستان مذکور برگزار شد . این نشست با حضور مهندس ناظری فرماندار ویژه شهرستان زابل ، دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل، دکتر کیخا معاون دامپزشکی زابل ، مهندس نوری شهردار زابل ، بخشداران ، شوراها و دهیاران شهرستان زابل انجام شد. در ابتدای جلسه ، دکتر اکبری زاده اپیدمیولوژی بیماری ، آخرین وضعیت آماری بیماری در منطقه سیستان و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی زابل و انتظارات از سازمانها و نهادها ی مرتبط را بیان نمود .در ادامه دکتر کیخا آخرین وضعیت دامی بیماری در منطقه را شرح داد و تاکید کرد : هرگونه تلفات دامی دراسرع وقت به دامپزشکی گزارش شود.شهردار زابل ، شهردار بنجار و بخشداران اقدامات و پیشنهادات حوزه خود را ارائه دادند. در پایان مهندس ناظری از اقدامات انجام شده تشکر نمود و تصریح کرد : باتوجه به اهمیت بیماری و افزایش موارد حیوان گزیدگی و بروز موارد مثبت در حیوانات ، تشدید برنامه های اتلاف سگهای ولگرد در حداقل زمان ضروریست. وی متذکر شد فعال شدن شوراها ، دهیاریها و بخشداران در بحث اتلاف سگهای ولگرد بسیار ضروری می باشد.گزارش موارد اتلاف دامها و رصد علائم بیماری در دامها نیز در اولویت کاری قرار گیرد. در پایان مقرر شد گزارش اقدامات انجام شده به فرمانداری ویژه و دانشگاه علوم پزشکی به صورت هفتگی ارسال گردد.