پیام تبریک دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل به مناسبت روز جهانی ماما

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۴ کد : ۶۶۴۳ اخبار و رویدادها

بنام خدا

ماما پیام آور شادی به خانواده های مضطرب و نگران است و نقش مهمی در نجات جان انسانها دارد . روز جهانی ماما ، فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت ، جایگاه و نقش مامایی در نظام سلامت و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و مخلص است.

هر مادری با نگاه های آرام بخش و امیدآفرین ماما آرام می گیرد ، سلامتی مادر و نوزاد مدیون تلاش این قشر زحمت کش است .

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ماما، خدمات بی دریغ همکاران مامای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل را می‌ستایم و توفیق روز افزون و سلامتی برای این عزیزان را از خداوند متعال مسئلت دارم .

دکتر مسعود صالحی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل