بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهدای هیرمند

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۹ کد : ۶۷۷۴ اخبار و رویدادها
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل  از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهدای هیرمند

صبح یکم خردادماه جاری دکتر صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور در بخش قرقری نقطه صفر مرزی با افغانستان از خانه بهداشت روستای گمشاد ، مرکز خدمات جامع سلامت قرقری همچنین پایگاه فوریتهای پزشکی ۱۱۵ قرفری شهرستان هیرمند بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن دیدار با همکاران و عرض خداقوت، خدمات دهی به مردم مرزنشین را مورد بررسی قرار داد و از مسائل و مشکلات نیز جویا شد.

همچنین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل طی دومین بازدید خود به منظور بررسی خدمات دهی به بیماران در بیمارستان شهدای شهرستان مرزی هیرمند حضور یافت .

وی در این بازدید روند ارائه خدمت به بیماران را مورد بررسی قرار داد و با پرسنل بیمارستان در خصوص مشکلات و راهکارهای ارائه خدمات مناسبت تر گفتگو کرد.