دیدار صمیمی سرپرست دانشگاه با مدیر بخش های بیمارستان امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) زابل

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۳ کد : ۶۷۸۵ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل در تاریخ ۱۴۰۳/۳/۶ با مدیران بخش های بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) دیدار کرد.

طی این دیدار پرستاران از وجود برخی از مشکلات مالی، دغدغه های کاری و معوقات خود گلایه مند بودند که در همین راستا دکتر صالحی ابراز داشت برای رفع این مشکلات پیگیری های لازم انجام خواهد شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل، در این جلسه همچنین به نقش مهم و ویژه پرستاران اشاره کرد و گفت: این قشر سختکوش و زحمتکش بیشترین وقت خود را در کنار بیماران قرار دارند و در خط مقدم ارائه خدمات درمانی به بیماران هستند.

وی با بیان اینکه نقش پرستاران در بهبودی بیماران بی بدیل است گفت؛ پرستاران دارای صبر ، سختکوشی و از خودگذشتگی بسیاری هستند لذا به همین دلیل لایق بهترین خدمات می باشند.