رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل :از مهرماه بیش از ۱۰۰ دانشجو در رشته های مختلف از کشور افغانستان در دانشگاه علوم پزشکی زابل تحصیل خواهند کرد

۰۶ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۳ کد : ۶۸۴ اخبار و رویدادها
رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۶/۵/۲در نشست با خبرنگاران گفت :با توجه به مذاکرات انجام شده از ابتدای مهرماه سال جاری بیش از ۱۰۰ دانشجو از کشور افغانستان در دانشگاه علوم پزشکی زابل در رشته های مختلف از جمله پزشکی تحصیل خواهند کرد که نقش تاثیر گذاری در ارتقا سطح سلامت استانهای مرزی ما دارد .
رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل :از مهرماه بیش از ۱۰۰  دانشجو در رشته های مختلف از کشور افغانستان در دانشگاه علوم پزشکی زابل تحصیل خواهند کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۶/۵/۲در نشست  با خبرنگاران گفت :با توجه به مذاکرات انجام شده از ابتدای مهرماه سال جاری بیش از ۱۰۰ دانشجو از کشور افغانستان در دانشگاه علوم پزشکی زابل در رشته های مختلف از جمله پزشکی تحصیل خواهند کرد که نقش تاثیر گذاری در ارتقا سطح سلامت استانهای مرزی ما دارد .
حوزه های آموزشی دانشگاه کاملا برای آموزش دانشجویان افغانستان مهیاست .
وی در خصوص توریسم درمانی اظهار داشت : بیمارستانهای دانشگاه و از جمله بیمارستان شهدای هیرمند که کاملا  چسبیده به مرز است آماده خدمات درمانی به بیماران کشور مذکور است و مجوز های لازم در این مورد اخذ شده است که امیدوارم مسایل امنیتی رفع و توریسم درمانی آغاز گردد.
دکتر نصیری ادامه داد :به همین منظور در چند روز آینده پزشکان و مسوولان ولایت نیمروز و فراه از توانمندیهای حوزه های محتلف  دانشگاه بازدید خواهند کرد .

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل

کلید واژه ها: نشست رسانه ای