برگزاری جلسه قرارگاه جوانی جمعیت

برگزاری جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی زابل

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۲ کد : ۶۹۰۴ اخبار و رویدادها
در مورخه ۱۴۰۳/۰۴/۱۸ جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و معاونین دانشگاه و سایر اعضای قرارگاه برگزار گردید.
برگزاری جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی زابل

در ابتدا دکتر صالحی در خصوص اهمیت جوانی جمعیت و عواقب بحران سالخوردگی جمعیت و همچنین در زمینه راهکار های افزایش نرخ باروری کلی منطقه نکاتی را بازگو کردند.

در ادامه دکتر رفیق دوست معاون بهداشت دانشگاه گزارشی از شاخص های جمعیتی منطقه و گزارشی از مصوبات جلسات قبلی قرارگاه جوانی جمعیت ارائه نمود.

سپس توسط مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس چالش های پیش رو در اجرای برنامه های ابلاغی جوانی جمعیت ارائه شد.

کلید واژه ها: قرارگاه جوانی جمعیت