کنترل‌ و حذف‌ سل

برگزاری کمیته‌ فنی‌ و علمی‌ کنترل‌ و حذف‌ سل دانشگاه علوم پزشکی زابل

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۴ کد : ۶۹۰۵ اخبار و رویدادها
باتوجه به اینکه بیماری سل از بیماری مهم سیستان می باشد، دومین کمیته فنی سل با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین و کارشناسان گروه بیماریهای معاونت بهداشت برگزار شد.
برگزاری کمیته‌ فنی‌ و علمی‌ کنترل‌ و حذف‌ سل دانشگاه علوم پزشکی زابل

در این جلسه دکتر صالحی به بیان وضعیت بیماری سل در کشور، استان و دانشگاه پرداخت و اظهار داشت : دستیابی به اهداف بین المللی، ملی و منطقه ای سل به همکاری جمعی نیاز دارد و لازم است کلیه حوزه های دانشگاه همکاری لازم داشته باشند. تا بتوانیم با یک برنامه علمی به این بیماری حمله و مبارزه شود و حذف آن را رقم بزنیم که البته این مبارزه چند ساله و طولانی خواهد بود.

در ادامه جلسه روند بیماری در سی سال اخیر و شاخص های برنامه سل در دانشگاه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

در پایان راهکارهای‌ مؤثر جهت‌ کنترل‌ و حذف‌ بیماری‌ سل ارائه شد.

کلید واژه ها: حذف‌ سل