احداث ساختمان جدید خانه بهداشت روستای میل نادر آغاز شد

۱۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۶ کد : ۶۹۶۴ اخبار و رویدادها
احداث ساختمان جدید خانه بهداشت روستای میل نادر آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۱۵ کلنگ احداث ساختمان جدید خانه بهداشت فرهاد روستای میل نادر شهرستان نیمروز با حضور مهندس دلارام نسب سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر رفیق دوست سرپرست معاونت بهداشتی، فرماندار و شورای اداری شهرستان نیمروز، بخشدار، دکتر میر مدیر شبکه بهداشت و درمان نیمروز و اهالی به زمین زده شد.

مهندس دلارام نسب سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این خصوص گفت: این ساختمان به مساحت 100 متر مربع به همت موسسه خیریه پیام امید ساخته خواهد شد.

وی افزود: پس از احداث ساختمان توسط خیرین سلامت، بلافاصله این خانه بهداشت توسط دانشگاه مورد تجهیز قرار خواهد گرفت تا مردم عزیز این روستا بتوانند از خدمات آن بهره ببرند.

مهندس دلارام نسب خاطرنشان کرد: هم اکنون تعداد ۱۸۱ خانوار ، ۶۶۰ نفر که شامل اتباع غیر ایرانی نیز می شود از خدمات خانه بهداشت روستای میل نادر بهره می برند که با احداث ساختمان جدید این خدمات به نحو ویژه تری ادامه خواهد یافت.