افتتاح پایگاه سلامت روستای اسلام آباد لوتک

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۴ کد : ۶۹۸۲ اخبار و رویدادها
افتتاح پایگاه سلامت روستای اسلام آباد لوتک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ در چهارمین روز از هفته دولت با حضور دکتر صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل، مهندس حاجی حسینی فرماندار هامون، مهندس دلارام نسب سرپرست معاونت توسعه، دکتر رفیقدوست سرپرست معاونت بهداشتی ، دکتر جواد اکبری زاده سرپرست شبکه بهداشت و درمان هامون ، جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی هامون و اهالی روستا ، پایگاه سلامت روستای اسلام آباد لوتک افتتاح و به بهره برداری رسید.

دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل در خصوص جزئیات این افتتاح گفت: این پایگاه سلامت در مساحتی بالغ بر ۱۵۰ متر مربع و با هزینه ۲۰ میلیارد ریال احداث شده است.
.وی افزود: با افتتاح این پایگاه سلامت ۵ هزار و ۵۷۱ نفر ساکنین این روستا و روستاهای نزدیک به آن از خدمات این پایگاه بهره مند می شوند.

وی خاطر نشان کرد: این پروژه از محل اعتبارات استانی بوده است و مردم عزیز ساکن در این منطقه می توانند از خدمات آن بهره ببرند.