دیدار روسای دو دانشگاه بزرگ شمال استان در راستای خدمات رسانی به مردم

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۷ کد : ۶۹۸۴ اخبار و رویدادها
دیدار روسای دو دانشگاه بزرگ شمال استان در راستای خدمات رسانی به مردم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور در دانشگاه زابل با دکتر رکوعی سرپرست دانشگاه زابل دیدار و گفت و گو کرد.

دکتر صالحی در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته دولت در خصوص اهمیت مقوله سلامت و همکاری های بین بخشی در راستای حفط و ارتقای سلامت مردم در منطقه سیستان سخن گفت .

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل همچنین در ادامه خواستار همکاری و استفاده از ظرفیت های دانشگاه زابل از جمله بکارگیری خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل شد.
وی در ادامه همچنین گفت: جهت راه اندازی دانشکده دندانپزشکی نیاز به همکاری دانشگاه زابل با دانشگاه علوم پزشکی زابل می باشد.

در این جلسه همچنین دکتر رکوعی سرپرست دانشگاه زابل ضمن تشکر از دکتر صالحی و همراهان از همکاری دو دانشگاه استقبال کرد و بیان کرد : برای خدمت به مردم به ویژه حوزه سلامت آماده همکاری تا حد توان هستیم .