۱۴ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۸ کد : ۶۹۹ اخبار و رویدادها
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زابل: -اعلام تعرفه های طرح مراقبت از بیماران در منزل و ایجاد و راه اندازی واحد معتبر مجوز دار مشاوره پرستاری در منزل در بیمارستان امیرالمومنین علی ( ع) مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زابل از اعلام تعرفه های طرح " مراقبت از بیماران در منزل" با ابلاغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد. زهره رضایی کهخایی در خصوص ابلاغ تعرفه های مراقبتهای پرستاری در سراسر کشور در تاریخ 96/4/15گفت : تعرفه های فوق شامل تزریقات ،پانسمان، سرم تراپی ،کشیدن بخیه ،سونداژ و ... در منزل است که به بیمارستانها، مراکز خدمات پرستاری در منزل و بیمه ها اعلام شده است.قبل از این تاریخ ،خدمات در منزل با هزینه های متفاوت انجام می شد ولی از تاریخ ابلاغیه،طبق تعرفه وزارت متبوع است که مشمول بیمه میباشند. رضایی اظهار داشت: این عمل به عنوان کاهش زمان بستری بیماران در بیمارستان ، هزینه های درمانی و عفونتهای بیمارستانی صورت گرفته و مردم جامعه با دسترسی به مراکز معتبر home care میتوانند با اطمینان ،کلیه امور درمانی بیمار خود را در منزل به دست افراد متبحر بسپارند.