دیدار دکتر صالحی با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زابل به مناسبت هفته دفاع مقدس

۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۴ کد : ۷۰۲۲ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل، صبح امروز ۴ مهرماه جاری به مناسبت هفته دفاع مقدس، دکتر صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل به همراه خانم دکتر میر سرپرست معاونت درمان، مهندس دلارام نسب سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، دکتر گنجعلی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی و سرابندی دبیر بسیج جامعه پزشکی با سرهنگ موسی سنچولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج زابل دیدار کردند.

در این دیدار دکتر صالحی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: امروز به برکت رشادت شهدای دفاع مقدس در کشورمان امنیت مثال زدنی برقرار است که قطعا مردم قدردان این امنیت بوجود آمده هستند.

سرهنگ موسی سنچولی نیز ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و  خاطره شهدای جنگ تحمیلی، از زحمات کادر درمان تشکر کرد.