مراسم اجتماع دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی زابل در محکومیت شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان

۰۹ مهر ۱۴۰۳ | ۲۲:۲۵ کد : ۷۰۲۹ اخبار و رویدادها

مراسم اجتماع مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل در محکومیت شهادت سید حسن نصرالله، با حضور دکتر صالحی سرپرست دانشگاه، سرهنگ سنچولی فرمانده ناحیه سپاه شهرستان زابل، معاونین، مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در ساعت ۹ صبح مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۹ در مجتمع آموزشی برگزار شد.

در این مراسم دانشگاهیان با سر دادن شعار‌های ضد صهیونیستی و ضد استکبار جهانی، انزجار خود از جنایات رژیم اشغالگر و جعلی صهیونیستی و حمایت قاطع از جبهه مقاومت را اعلام کردند.

همچنین در این مراسم دکتر گنجعلی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی و سرهنگ سنچولی فرمانده سپاه پاسداران ناحیه شهرستان زابل به سخنرانی پرداختند و در ادامه بیانیه دانشگاه توسط دکتر فرضی رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه قرائت شد.