دومین همایش ملی گردو غبار به همت دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد/ دکتر شهدادی: طوفان ها اثرات مخرب و منفی بسیاری در زندگی مردم بوجود آورده است

۱۲ اسفند ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۶ کد : ۷۲۹۹ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۲۷
دومین همایش ملی گردو غبار به همت دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد/ دکتر شهدادی: طوفان ها اثرات مخرب و منفی بسیاری در زندگی مردم بوجود آورده است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ از صبح روز سه شنبه ۷ اسفند به مدت دو روز دومین همایش ملی گرد و غبار با حضور دکتر حسین شهدادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل، اعضای هیات علمی، دانشجویان و مهمانانی از سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دانشگاه زابل برگزار شد.

دکتر حسین شهدادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل در این مراسم ضمن خرسندی از برگزاری این همایش در زابل گفت: امیدوار هستیم برگزاری همایش گرد و غبار در منطقه سیستان ضمن رساندن صدای مردم به مسئولان ، زمینه ای را برای کنترل ریزگردها ایجاد کند.

وی افزود:  برگزاری همایش ریزگرد در منطقه سیستان خود یک تلنگر است  چرا که در سالیان نه چندان دور این منطقه انبار غله ایران بوده است و عملاً جزوی از مناطق حاصلخیز محسوب می شده است.

دکتر شهدادی بیان کرد: امروز بسیاری از روستاهای سیستان از سکنه خالی شده است و مردمی هم که ماندگار بوده اند دچار بیماری های پوستی، چشمی و تنفسی شده اند، علاوه بر این، اکثر مردم به بیماری های روحی و روانی نیز مبتلا شده اند، باید گفت که طوفان های سیستان سبک زندگی مردم را کاملاً تغییر داده و تاثیر منفی بر روی آنها گذاشته است.

دکتر رضایی دبیر دومین همایش ملی گرد و غبار با رویکرد سلامت محور  در خصوص برگزاری این همایش که از۷ اسفندماه جاری  و به مدت ۲ روز ادامه یافت  گفت:دومین همایش ملی گردو غبار با رویکرد سلامت محور توسط دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد.

وی افزود: اولین دوره این همایش در سال ۹۷ برگزار شد که امسال نیز پس از یک وقفه طولانی این همایش مهم در سطح ملی را توانستیم با حضور کارشناسان برجسته کشور برگزار کنیم.


دکتر رضایی برگزاری این همایش را در سطح کشور بی نظیر دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی زابل اولین دانشگاهی است که در کشور اقدام به برگزاری همایش گرد و غبار می کند که برگزاری این نوع همایش ها با توجه به وجود طوفان های ۱۲۰ روزه سیستان بسیار مهم است.

وی گفت: تعداد ۸۸ مقاله از استان های مختلف کشور به این همایش ارسال شده است که تعداد ۷۶ مقاله به صورت سخنرانی و پوستر در این همایش ارائه  شد.

وی خاطرنشان کرد: استان هایی همچون خوزستان و کرمانشاه که همانند سیستان و بلوچستان درگیر طوفان هستند بیشترین ارسال مقاله به این همایش را داشته اند.

دکتر رضایی گفت: این همایش در محور های متفاوتی همچون بیماری های گرد و غبار و اثرات آن بر چشم ، پوست و بیماری های تنفسی، بهداشت روانی، بهداشت محیط و اثرات آن بر زیست محیطی است

 


 


( ۱ )

نظر شما :