جمعی از اصحاب رسانه سیستان به پویش نه به تصادف پیوستند/ دکتر شهدادی: با بیش از ۲ هزار ۶۰۰ فقره تصادف در ۱۱ ماه سال جاری در سیستان زنگ خطر افزایش سوانح به صدا درآمده است

۱۹ اسفند ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۸ کد : ۷۳۰۳ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۳۹۷
جمعی از اصحاب رسانه سیستان به پویش نه به تصادف پیوستند/ دکتر شهدادی: با بیش از ۲ هزار ۶۰۰ فقره تصادف در ۱۱ ماه سال جاری در سیستان زنگ خطر افزایش سوانح به صدا درآمده است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل؛  نشست خبری با حضور دکتر شهدادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل ،جمعی از اصحاب رسانه، حجت الاسلام والمسلمین شیخ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاون بهداشتی ، رئیس دفتر ریاست دانشگاه ، مدیر فوریتهای پزشکی و مدیر داخلی بیمارستان امیرالمومنین علی (ع)   عصر امروز هجدهم اسفندماه برگزار شد.

این نشست با هدف ترویج پویش نه به تصادف برگزار و از اصحاب رسانه منطقه سیستان که بازوان توانمند در عرصه سلامت   در سال های اخیر بوده اند خواسته شد تا مردم را از اهداف این پویش آگاه سازند.

دکتر حسین شهدادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل در این نشست خبری ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: یکی از مهمترین عوامل تصادف وسایل نقلیه مربوط به عوامل انسانی است که در جامعه به خصوص منطقه سیستان نیازمند فرهنگ سازی و آگاه سازی مردم است.

وی افزود: همه ساله با فرا رسیدن نوروز و آغاز مسافرت خانواده ها متاسفانه آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای افزایش می یابد که این موضوع می تواند با فرهنگ سازی بین مردم و همچنین گسترش پویش نه به تصادف، آمار قابل توجهی از این سوانح را کاهش دهد.

دکتر شهدادی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان با 797 فوتی، دومین استان کشور منجر به مرگ بر اثر تصادفات است اظهار کرد: اکثرا در ماه های اسفند و فروردین بیشترین سوانح جاده ای در کشور رخ می دهد که می توانیم این موضوع را با تداوم اطلاع رسانی در بین خانواده ها و رانندگان کاهش دهیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه اکثر فوتی ها در تصادفات، سنین بین 21 تا 60 سال است گفت: وقتی یک نیروی انسانی در اوج جوانی بر اثر یک بی احتیاطی ساده در تصادف، جان خود را از دست می دهد، نه تنها این امر باعث اندوه خانواده او می شود بلکه زیان بزرگی را نیز به جامعه و کشور وارد می کند.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 2 هزار 967 فقره تصادف در منطقه سیستان به ثبت رسیده است که از این بین متاسفانه 6 هزار و 323 نفر مصدوم و 116 نفر نیز جان خود را  در این سوانح از دست داده اند.

دکتر شهدادی بیان کرد: متاسفانه در بسیاری از تصادفات مصدومین دچار آسیب های نخاعی و یا مغزی می شوند و تا آخر عمر مجبور هستند به صورت ناگواری زندگی خود را بگذرانند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل، رسانه ها را بازوان توانمند دانشگاه دانست و افزود: با کمک رسانه ها می توانیم فرهنگ سازی مناسبی در سطح جامعه ایجاد کنیم و امید داریم که مردم نیز با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی جامعه بهتری را رقم بزنند و از اندوه خانواده های خود بکاهند.

وی در پایان از خانواده ها خواست مراقب فرزندان خود در چهارشنبه آخر سال باشند تا دچار آسیب های ناشی از چهارشنبه سوری نگردند.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین شیخ مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز در این جلسه ضمن تبریک فرار رسیدن ماه مبارک رمضان، و تسلیت شهادت دو تن از بسیجیان سیستانی به دست افراد کوردل، گفت:  پویش نه به تصادف یک شعار نیست بلکه یک مسئولیت اجتماعی است که همه ما وظیفه داریم تا به این پویش بپیوندیم تا بتوانیم در ادامه خاطرات تلخ و ناگوار را به خاطرات شیرین تبدیل کنیم.

وی افزود: با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی موظف هستیم تا جان خود و دیگران را حفظ کنیم، در این رابطه، آیات و احادیث متعددی نیز وجود دارد که به حفظ جان خود و به خطر نینداختن جان دیگران تاکید شده است.

حجت الاسلام و المسلمین شیخ خاطرنشان کرد: به طور کل رعایت قوانین راهنمایی رانندگی نه تنها یک وظیفه اجتماعی است بلکه یک وظیفه شرعی، دینی و اخلاقی است، در این ایام که تعطیلات نوروز نزدیک است رانندگان با احتیاط و  مطمئن برانند تا از حوادث ناگوار جلوگیری شود.

 


( ۳ )

نظر شما :