برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل

۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۳ کد : ۷۷۴ اخبار و رویدادها
دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت آموزشی دانشگاه طرح ضیافت اندیشه اساتید با حضور دکتر محمد اسماعیل اکبری(رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) ، دکتر شهرام وزیری و خانم دکتر فرح لطفی کاشانی از روز پنج شنبه ۹۶/۶/۲۳ در سالن کنفرانس مجتمع آموزشی و سالن کنفرانس دفتر نهاد رهبری برگزار نمود.
برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل

جلسه افتتاحیه با تلاوت قرآن مجید، پخش سرود ملی، دعای فرج، رزومه استاد اکبری و خوش آمد گویی و تبیین برنامه طرح ضیافت توسط دکتر فرضی و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا باقری آغاز شد.
سپس دکتر تبریزیان ( معاون آموزشی دانشگاه) هدف از برگزاری این طرح را تبیین اندیشه های اسلامی، نهادینه کردن ارزشهای دینی و گسترش فضایل اخلاقی بیان کرد.
در ادامه مدرسین این طرح به بیان معنویت درمانی، فلسفه معنویت درمانی، تجربه ما در معنویت درمانی برای مبتلایان به سرطان و... به بحث پرداختند. برگزاری جلسه هم اندیشی، جلسه پرسش و پاسخ و... از دیگر برنامه های این طرح بود.
یادآور می شود 30 نفر از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه در این طرح شرکت نمودند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل
@przbmu