نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، معاونین و مدیران بیمارستان‌های دانشگاه با معاون پرستاری وزارت بهداشت

۱۵ آذر ۱۴۰۴ | ۰۷:۳۴ کد : ۸۱۰۸ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۸۶
نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل  ، معاونین و مدیران بیمارستان‌های دانشگاه  با معاون پرستاری وزارت بهداشت

این نشست که امروز ۱۴ آذرماه ۱۴۰۴  در سالن ستاد مرکزی برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل  از کمبود نیروی پرستاری در منطقه سیستان سخن گفت و تأکید کرد این موضوع خدمات‌رسانی به مردم را سخت تر می کند.

دکتر حسین شهدادی در این جلسه که با حضور دکتر عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: کمبود نیروی پرستاری در سیستان به‌وضوح احساس می‌شود. بسیاری از افراد حتی طرح خود را در این منطقه انتخاب نمی‌کنند، زیرا سختی کار و شرایط ویژه سیستان برای پرستاران لحاظ نشده است.

دکتر شهدادی ادامه داد: زیرساخت‌های درمانی مناسبی برای خدمت به مردم فراهم است، اما کمبود نیروی انسانی روند خدمت‌رسانی را دشوار کرده است. انتظار می‌رود شرایط ویژه‌ای برای منطقه سیستان مصوب شود تا امیدواری و ماندگاری نیروهای این منطقه تقویت شود.

وی گفت: همه مشکلات را نمی‌توان از محل هزینه‌های دانشگاه حل کرد. باید تدابیری اندیشیده شود تا با مشارکت و همراهی همه بخش‌ها این چالش‌ها برطرف شود.

دکتر شهدادی در پایان از تعهد نیروهای سلامت سیستان قدردانی کرد و گفت: کارکنان این منطقه حتی در سخت‌ترین شرایط خدمت‌رسانی به مردم را ترک نکرده‌اند و با بیشترین تلاش در مسیر سلامت مردم گام برداشته‌اند.

در ادامه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین شیخ، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، به همراه معاون درمان، معاون بهداشتی، معاون فرهنگی و دانشجویی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، مسئول دفتر پرستاری، رؤسا و مترون‌های بیمارستان‌های دانشگاه و نیز یکی از اعضای نظام پرستاری، به بیان مسائل، مشکلات و دغدغه‌های پرستاران ـ به‌ویژه در شرایط سخت اقلیمی سیستان ـ پرداختند.

و با تأکید بر نقش مهم و حیاتی پرستاران در نظام سلامت، خواستار توجه بیشتر به این قشر زحمتکش شدند و ایجاد سازوکارهای انگیزشی را عاملی مهم برای تقویت ماندگاری نیروهای پرستاری در منطقه دانستند.

 

کلیدواژه‌ها: نشست


اخبار مرتبط


نظر شما :